Harput Uygulama ve Araştırma Merkezi
x
Arama Yap...
Ara
Select your language
TR
EN
Hızlı Erişim
Yemek Kültürümüz
Elazığ Mutfağı
Çorbalar
Ayranli Çorba
Erişte Çorbası
Lobik Çorbası
Kurutlu
Tarhana
Yemekler
Fırat Üniversitesi
Akademik Takvim
Etkinlikler
Üniversite Evi
TR
EN
Ana Sayfa
Hakkımızda
Yönetim
Basında Biz
Misyon
Vizyon
Merkez Amaçları / Merkez Faaliyet Alanları
Yayınlarımız
Harput Araştırma Dergisi
Harput Araştırma Dergisi
CİLT I SAYI 1
CİLT I SAYI 2
CİLT II SAYI 1
CİLT II SAYI 2
CİLT III SAYI 1
CİLT III SAYI 2
CİLT IV SAYI 1
CİLT IV SAYI 2
CİLT V SAYI 1
CİLT V SAYI 2
CİLT 6 SAYI 11
CİLT 6 SAYI 12
CİLT 7 SAYI 13
CİLT 7 SAYI 14
CİLT 8 SAYI 15
CİLT 8 SAYI 16
Sempozyumlar
Geçmişten Geleceğe Harput Sempozyumu
Uluslararası Harput'a Değer Katan Şahsiyetler Sempozyumu
Uluslararası Palu Sempozyumu
Kitaplar
Dokümanlar
Yönetmelikler/Yönergeler
Dokümanlar
İletişim
Harputum Kütüphane
Hızlı Erişim
Yemek Kültürümüz
Elazığ Mutfağı
Çorbalar
Ayranli Çorba
Erişte Çorbası
Lobik Çorbası
Kurutlu
Tarhana
Yemekler
Fırat Üniversitesi
Akademik Takvim
Etkinlikler
Üniversite Evi
Ana Sayfa
Hakkımızda
Yönetim
Basında Biz
Misyon
Vizyon
Merkez Amaçları / Merkez Faaliyet Alanları
Yayınlarımız
Harput Araştırma Dergisi
Harput Araştırma Dergisi
CİLT I SAYI 1
CİLT I SAYI 2
CİLT II SAYI 1
CİLT II SAYI 2
CİLT III SAYI 1
CİLT III SAYI 2
CİLT IV SAYI 1
CİLT IV SAYI 2
CİLT V SAYI 1
CİLT V SAYI 2
CİLT 6 SAYI 11
CİLT 6 SAYI 12
CİLT 7 SAYI 13
CİLT 7 SAYI 14
CİLT 8 SAYI 15
CİLT 8 SAYI 16
Sempozyumlar
Geçmişten Geleceğe Harput Sempozyumu
Uluslararası Harput'a Değer Katan Şahsiyetler Sempozyumu
Uluslararası Palu Sempozyumu
Kitaplar
Dokümanlar
Yönetmelikler/Yönergeler
Dokümanlar
İletişim
Harputum Kütüphane
Harput Uygulama ve Araştırma Merkezi
CİLT I SAYI 1
CİLT I SAYI 1
T.ŞENGÜN,M.SİLER - HARPUT PLATOSU’NDAKİ GENÇ VOLKANİK ALANLAR VE BU ARAZİLERİN KULLANIMI
Ş.ÇELİK - 1261/1845 TARİHLİ HARPUT KEFALET DEFTERİ VE BU DEFTERE GÖRE XIX. YÜZYILIN ORTALARINDA HARPUT ŞEHRİ
K.ÇELİK - KEBAN’DA YUSUF ZİYA PAŞA KÜLLİYESİ VAKFI
S.DANIK - 1627 TARİHLİ HARPUT ŞER‘İYYE SİCİLİNİN TANITIMI VE FİHRİSTİ
İ.BEZEN AYDOĞDU - YEREL VE BÖLGESEL DÜZEYDE ÇEVRE KİRLİLİĞİ SORUNLARI: ELAZIĞ İLİ ÖRNEĞİ
A. YÜCEL , C. KARA - İHRACAT PAZARLAMASI STRATEJİLERİNİN FİRMA PERFORMANSI ÜZERİNE ETKİLERİ: ELAZIĞ’DAKİ İHRACAT FİRMALARI ÜZERİNE BİR UYGULAMA
M. AYGEN - SOSYAL BELEDİYECİLİK ÜZERİNE BİR İNCELEME: ELAZIĞ BELEDİYESİ ÖRNEĞİ
G. AYÇA KAYA-ELAZIĞ İLİNDE KOBİ’LERİN FİNANSAL SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNE İLİŞKİN BİR ARAŞTIRMA
Hızlı Erişim
Yemek Kültürümüz
Elazığ Mutfağı
Çorbalar
Ayranli Çorba
Erişte Çorbası
Lobik Çorbası
Kurutlu
Tarhana
Yemekler
Fırat Üniversitesi
Akademik Takvim
Etkinlikler
Üniversite Evi